Joululomalla Tenavat leffaan, sitä ennen pukinkonttiin Snoopy&Belle pikkupaketteja


Omassa lapsuudessa Tenavat oli cool. Tykkäsin Tellusta (voi apua, piti tarkistaa nimi..) ja Ressusta eniten. Eppu oli sellainen raasu, joka kulki riepuineen paikasta toiseen. Silti niin liikkis. Puin isolle nallelleni pieneksi jääneen Ressu-collarini. Se oli niin söpö se päällä. Tätä Ressu-kuumetta saa tartuttaa nyt uuteen sukupolveen, nimittäin Ressu on tullut bäkkiin ja tällä kertaa siskonsa Bellen kanssa! IIH! 



Avaimenperät ja kuva Glitter



Meillä on odotettu Tenavat-leffaa jo jonkin aikaa ja joulupäivänä pääsisi sen vihdoin näkemään. Luultavimmin joulupäivänä vielä sulatellaan suklaita ja mennään jossain kohtaa joululomalla, kunhan mummoloista kotiudutaan, mutta sitä ennen pukinkonttiin voi toivoa aika ihania Snoopy & Belle juttuja. Glitteriltä tuli meille pieni paketti näitä uutuuksia ja täytyy käydä katsomassa vielä muitakin juttuja liikkeestä. Liekö nostalgia, mutta minusta nämä ovat tosi söpöjä kaikkien Minionsien ja Frozeneiden keskellä. Hei muuten, näin eilen mainoksen Frozen-suksista! Varjele.

Sarjaan kuuluu pikkupussukoita, avaimenperät bestiksille, harjoja, hiuslenkkejä, meikkijuttuja, kännykkäsuojia, korvikset... Glitterin nettisivuilla ei ole kaikkia tuotteita, kantsii käydä myymässä. Tää lähtis nyt lounastauolleen hoitamaan näitä pukin asioita, niin täytyy poiketa siellä.

Pakko vielä laittaa loppuun Tenavat leffan traileri. Tsemppiä sinne tohinoihin siskot!


 


Suosikit