Uppistakeijjaa

Tässä on nyt lomailtu kodin ulkopuolella ja joulun sekä alennusmyyntien aiheuttama hirrrrvee kulutus (tai alennusmyynneissähän kylläkin säästää) on pistänyt miettimään, että nyt en osta mitään, en siis voi ostaa yhtään mitään, mutta jotenkin kummassa meille on kotiutunut tämmöinen kaveri keittiöön:



Tylsiä keski-ikäisiä kun olemme (tekee mieli lisätä "ylipainoisia", koska se jotenkin selittäisi seuraavaa), niin väri on natur, joka on myös esikoisen tuolin väri (ei helvata miten tylsää! tai sitten tyylikästä tyyliin less is more tai oikeastaan ihan miten vaan). Yritin sanoa Miehelle, että aika kiva olisi vaikka Pale pink (googlaa ite), vaan ei taipunut hän. Niin ja se olin MINÄ, joka maksoin ko. tuotteen. Kylläpä sitä ollaan niin hellan ja mikä-se-oli välissä. Tähän täytyy vielä palata, mutta tästä hankinnasta se, että tämähän ei ole just a syöttötuoli, vaan jotakuinkin ainoa design-esine meidän huushollissa. Tai siis näitä on nyt kaksi. Mietimme siirtyisikö esikoisen tuoli pienemmälle, mutta arvelimme, että olisi melko julmaa käskeä aikuisen tuolille, kun siihen pitäisi säätää sitten jotain tyynyä pepun alle jajajajaja. Haluttiin siis yksinkertaisesti molemmille tytöille omat. Ja näissä muuten istutaan sitten. Aikuisiksi asti.

Sitten toinen uppistakeijjaa oli vähän taas kuin olisi laittanut rahaa pankkiin, kun Stockalta sai -20% alennusta, niin meille muutti tää ihanuus:



Sanomattakin on selvää, että nyt en osta mitään.

Kuvat:
Stokke Tripp Trapp: vaunuaitta.fi
Fatboy: finnairplusshop.com

Suosikit